10 Mart 2012 Cumartesi

11 mart İZMİR

1.AYAK  ROKETATAR, SABIROĞLUM,SİMETRİ ve FIRE OF KARŞIYAKA  sırasıyla şanslı taylar. ELMASTINAZ ağır kilosuyla Karataş faktörüyle süpriz.

2.AYAK  Çok kaliteli bir kumcu olan  FİLİNTA eğer mesafe 2000 olsaydı güvenebileceğim isimdi. Ancak start sorunu ve orta mesafe olmasından dolayı, Yarışı çok süratlendirecek olan SPECIAL EDİTİON bence bu yarışta etkili koşacak. SNOZY TIMES bu ikilinin hatasını affetmez.

3.AYAK   KAYAPINARLI geçen yarışında bu yarışın galobunu yaptı ve çıktığı gibi kazanabilir. PERSENER en ciddi rakibi . Uzun zamandır etkili koşamayan KENANBEY den bu kez etkili bir yarış gelebilir.

4.AYAK  Günün en önemli ve zevkli geçmeye aday yarışında çok formda ve süratli isimler STROMBOLİ ve TROJEN HORSE önde erken kapışırlarsa, GÜLENGÜL ve AYDEMİRHAN sonlarda etkili olabilecek güçteler.

5.AYAK  ŞAİRBABA bu kez rövanşta aynı hataya düşmez ve rakibi KASTAL ı içine alırsa ganyan olur. KOŞANGÜZEL bu ikilinin hatasında devreye girebilir.

6.AYAK  LIFES LONG FOR RUN   son yarışında aynı jokeyi ile tatminkar bir 2.lik yapmıştı. Bence ganyan olur. Start problemi yaşamazsa NERO GATTO ve iyi hazırlıklarıyla BLUE LABEL en yakın rakipleri görmekteyim.
kuponum
2,3,5,4,1
6,4,2
3,1
4,5,6,1
1 /3
3/ 2,6

1 yorum:

  1. 5 te kaldık sağlık olsun. Eğer 2.ayakta 6 yı tek yazabilsek 3.ayağı sıkıştarabilirdik belki,kalitesinin hatrına.

    YanıtlaSil